Staże zagraniczne w CKZiU Nr 2

Blog dotyczy staży zagranicznych jakie odbywają uczniowie i absolwenci CKZiU nr 2 w Gdańsku

Strony

  • Strona główna
  • Aktualności
  • Galeria
  • Ośrodki szkoleniowe
  • CKZiU Nr 2

środa, 28 listopada 2018

Technologia żywności


Prezentacja przedstawiająca podstawowe zagadnienia związane z technologią żywności

https://drive.google.com/file/d/1YNdA5smua4y-0th_UyTcvs_HFO2Uiuqw/view?usp=sharing

Prezentacja przedstawiająca proces produkcji pieczywa
https://drive.google.com/file/d/1MoIRzN-P-qNRp6Huls_CRz7fO33twjar/view?usp=sharing

Oznakowanie składników żywności:
https://drive.google.com/file/d/1YiWjX1j_iK5ExiilCE2dshjKuMQ1_Izq/view?usp=sharing

Opakowania produktów spożywczych:
https://drive.google.com/file/d/10MNei1JgACzaCLO7bqLSL9k1yfn-BisK/view?usp=sharing
Autor: Asia o 12:13
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Współtwórcy

  • Ania
  • Asia
  • Marzena

Archiwum bloga

  • ►  2020 (3)
    • ►  lutego (3)
  • ►  2019 (3)
    • ►  grudnia (3)
  • ▼  2018 (18)
    • ►  grudnia (7)
    • ▼  listopada (6)
      • Linki do stron dotyczących zdrowego stylu życia i ...
      • Zasady zdrowego stylu żywienia - poradnik
      • Upowszechnianie rezultatów projektu
      • Technologia żywności
      • Słownik polsko-niemiecki
      • Kuchnia polska i niemiecka
    • ►  lipca (5)
  • ►  2016 (7)
    • ►  września (7)
Motyw Podróże. Obsługiwane przez usługę Blogger.